Γιάννης Μαντζουράνης : 4lcyf N04zxrdm - Τον γιάννη ματζουράνη αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στο facebook ο .

Την τελευταία πνοή του άφησε την κυριακή (12 σεπτεμβρίου) ο γιάννης ματζουράνης, χάνοντας τη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό. Θρήνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την οικογένεια του εθνικού, αφού σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης μαντζουράνης, γνωστός και αγαπητός . Ο μαντζουράνης, που «έφυγε» το μεσημέρι της κυριακής, . Els darrers tuits de γιάννης μαντζουράνης (@i_mantzouranis). Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών.

Els darrers tuits de γιάννης μαντζουράνης (@i_mantzouranis). Giannhs Mantzoyranhs H Proanakritikh Toy Nikoy Pappa Kai To Dogma Nomos Kai Ta3h Sto Kontra24 Youtube
Giannhs Mantzoyranhs H Proanakritikh Toy Nikoy Pappa Kai To Dogma Nomos Kai Ta3h Sto Kontra24 Youtube from i.ytimg.com
Ο γιάννης μαντζουράνης βρισκόταν στην εντατική του ευαγγελισμού από τα τέλη ιουλίου, όπως είχε ενημερώσει τότε το τμήμα μπάσκετ της ομάδας του . Ο γνωστός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών. Σε ηλικία 87 ετών «έφυγε» από κορονοϊό ο αγαπητός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης, που είχε κερδίσει το σεβασμό των γηπέδων, . Θρήνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την οικογένεια του εθνικού, αφού σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης μαντζουράνης, γνωστός και αγαπητός . Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Πέθανε ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης (vid). Els darrers tuits de γιάννης μαντζουράνης (@i_mantzouranis). Τον γιάννη ματζουράνη αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στο facebook ο .

Ο γιάννης μαντζουράνης βρισκόταν στην εντατική του ευαγγελισμού από τα τέλη ιουλίου, όπως είχε ενημερώσει τότε το τμήμα μπάσκετ της ομάδας του .

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Θρήνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την οικογένεια του εθνικού, αφού σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης μαντζουράνης, γνωστός και αγαπητός . Ο μαντζουράνης, που έφυγε το μεσημέρι της κυριακής, . Την τελευταία πνοή του άφησε την κυριακή (12 σεπτεμβρίου) ο γιάννης ματζουράνης, χάνοντας τη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό. Πέθανε ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης (vid). Ο γιάννης μαντζουράνης βρισκόταν στην εντατική του ευαγγελισμού από τα τέλη ιουλίου, όπως είχε ενημερώσει τότε το τμήμα μπάσκετ της ομάδας του . Σε ηλικία 87 ετών «έφυγε» από κορονοϊό ο αγαπητός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης, που είχε κερδίσει το σεβασμό των γηπέδων, . Ο γνωστός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών. Ο γιάννης μαντζουράνης παρακολουθούσε τον αγαπημένο του εθνικό πειραιά. Τον γιάννη ματζουράνη αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στο facebook ο . Els darrers tuits de γιάννης μαντζουράνης (@i_mantzouranis). Ο μαντζουράνης, που «έφυγε» το μεσημέρι της κυριακής, .

Πέθανε ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης (vid). Els darrers tuits de γιάννης μαντζουράνης (@i_mantzouranis). Σε ηλικία 87 ετών «έφυγε» από κορονοϊό ο αγαπητός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης, που είχε κερδίσει το σεβασμό των γηπέδων, . Τον γιάννη ματζουράνη αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στο facebook ο . Ο μαντζουράνης, που «έφυγε» το μεσημέρι της κυριακής, .

Την τελευταία πνοή του άφησε την κυριακή (12 σεπτεμβρίου) ο γιάννης ματζουράνης, χάνοντας τη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό. Ij Nxck Rdhgtm
Ij Nxck Rdhgtm from www.ethnos.gr
Ο γνωστός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών. Πέθανε ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης (vid). Ο μαντζουράνης, που «έφυγε» το μεσημέρι της κυριακής, . Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Την τελευταία πνοή του άφησε την κυριακή (12 σεπτεμβρίου) ο γιάννης ματζουράνης, χάνοντας τη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό. Τον γιάννη ματζουράνη αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στο facebook ο . Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Els darrers tuits de γιάννης μαντζουράνης (@i_mantzouranis).

Θρήνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την οικογένεια του εθνικού, αφού σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης μαντζουράνης, γνωστός και αγαπητός .

Ο μαντζουράνης, που «έφυγε» το μεσημέρι της κυριακής, . Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Τον γιάννη ματζουράνη αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στο facebook ο . Θρήνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την οικογένεια του εθνικού, αφού σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης μαντζουράνης, γνωστός και αγαπητός . Ο γνωστός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών. Σε ηλικία 87 ετών «έφυγε» από κορονοϊό ο αγαπητός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης, που είχε κερδίσει το σεβασμό των γηπέδων, . Την τελευταία πνοή του άφησε την κυριακή (12 σεπτεμβρίου) ο γιάννης ματζουράνης, χάνοντας τη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό. Ο μαντζουράνης, που έφυγε το μεσημέρι της κυριακής, . Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Ο γιάννης μαντζουράνης βρισκόταν στην εντατική του ευαγγελισμού από τα τέλη ιουλίου, όπως είχε ενημερώσει τότε το τμήμα μπάσκετ της ομάδας του . Ο γιάννης μαντζουράνης παρακολουθούσε τον αγαπημένο του εθνικό πειραιά. Els darrers tuits de γιάννης μαντζουράνης (@i_mantzouranis). Πέθανε ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης (vid).

Ο γιάννης μαντζουράνης παρακολουθούσε τον αγαπημένο του εθνικό πειραιά. Els darrers tuits de γιάννης μαντζουράνης (@i_mantzouranis). Τον γιάννη ματζουράνη αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στο facebook ο . Σε ηλικία 87 ετών «έφυγε» από κορονοϊό ο αγαπητός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης, που είχε κερδίσει το σεβασμό των γηπέδων, . Ο γνωστός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών.

Ο μαντζουράνης, που «έφυγε» το μεσημέρι της κυριακής, . Pn4giqdx8 Pnzm
Pn4giqdx8 Pnzm from politis.com.cy
Ο γιάννης μαντζουράνης παρακολουθούσε τον αγαπημένο του εθνικό πειραιά. Ο μαντζουράνης, που έφυγε το μεσημέρι της κυριακής, . Els darrers tuits de γιάννης μαντζουράνης (@i_mantzouranis). Πέθανε ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης (vid). Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Σε ηλικία 87 ετών «έφυγε» από κορονοϊό ο αγαπητός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης, που είχε κερδίσει το σεβασμό των γηπέδων, . Ο γνωστός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών. Τον γιάννη ματζουράνη αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στο facebook ο .

Θρήνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την οικογένεια του εθνικού, αφού σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης μαντζουράνης, γνωστός και αγαπητός .

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Τον γιάννη ματζουράνη αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στο facebook ο . Θρήνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την οικογένεια του εθνικού, αφού σε ηλικία 87 ετών ο γιάννης μαντζουράνης, γνωστός και αγαπητός . Ο γιάννης μαντζουράνης βρισκόταν στην εντατική του ευαγγελισμού από τα τέλη ιουλίου, όπως είχε ενημερώσει τότε το τμήμα μπάσκετ της ομάδας του . Πέθανε ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης (vid). Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης σε ηλικία 87 ετών. Ο μαντζουράνης, που έφυγε το μεσημέρι της κυριακής, . Σε ηλικία 87 ετών «έφυγε» από κορονοϊό ο αγαπητός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης, που είχε κερδίσει το σεβασμό των γηπέδων, . Ο γιάννης μαντζουράνης παρακολουθούσε τον αγαπημένο του εθνικό πειραιά. Els darrers tuits de γιάννης μαντζουράνης (@i_mantzouranis). Ο γνωστός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών. Ο μαντζουράνης, που «έφυγε» το μεσημέρι της κυριακής, . Την τελευταία πνοή του άφησε την κυριακή (12 σεπτεμβρίου) ο γιάννης ματζουράνης, χάνοντας τη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό.

Γιάννης Μαντζουράνης : 4lcyf N04zxrdm - Τον γιάννη ματζουράνη αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στο facebook ο .. Ο μαντζουράνης, που έφυγε το μεσημέρι της κυριακής, . Πέθανε ο «εθνικάρας» γιάννης μαντζουράνης (vid). Ο γνωστός φίλαθλος του εθνικού, γιάννης μαντζουράνης απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών. Els darrers tuits de γιάννης μαντζουράνης (@i_mantzouranis). Ο μαντζουράνης, που «έφυγε» το μεσημέρι της κυριακής, .